Site icon Наше Місто

У Дніпрі доньку відомого ресторатора та її домашнього улюбленця сильно покусала сусідська собака

У Дніпрі доньку відомого ресторатора, власника ресторанів Giannivinо, AnnaPavlova, «Гостерія Хата Подопригора» Дмитра Подпригори, та її домашнього улюбленця сильно покусала сусідська собака. Обидва потрапили в лікарню, повідомляє сайт «Наше місто» з посиланням на допис Дмитра у соцмережах.

Він розповів, що власники випускають свого звіра гуляти без намордника. Більше того, навіть не знають, що їхній пес відноситься до потенційно небезпечних порід.

«Кілька днів тому під час прогулянки по вулиці я стикнувся з агресивною поведінкою собаки сусідів, але моя швидка реакція допомогла уникнути ускладнень. Але вчора моя донька теж зустріла цю «собачку», коли вигулювала Борю і, на превеликий жаль, і Даша, і наш пес Борис зазнали шкоди та обидва потрапили до лікарні», – розповів Дмитро Подпригора, власник ресторанів Giannivinо, AnnaPavlova, «Гостерія Хата Подопригора».

Чоловік додав, що розголошення цієї історії не має на меті покарання власників собаки, хоча така поведінка тягне за собою кримінальнику відповідальність. Головне – привернути уваги до проблеми у цілому, до низької культури виховання домашніх тварин.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version