Skip to content

Працюють майже всі кіоски та магазини: що відбувається на автовокзалі Дніпра через місяць після атаки

Автовокзал Дніпра через місяць після атаки - Наше Місто

Наприкінці серпня ворожі ракети завдали підступного удару по Центральному автовокзалу Дніпра. В результаті атаки травми отримали 10 осіб. Страшно подумати, якою могла б бути кількість жертв, станься таке серед дня. Як працює транспортний вузол сьогодні, через місяць після атаки, розповість сайт «Наше місто».

Нагадаємо, що транспортне сполучення після ракетного удару фактично не припинялось, і вже наступного дня автовокзал відновив роботу у повному обсязі.

Втім, ремонтні роботи самої споруди тривають. Зокрема відновлюється пішохідна зона та оздоблення автовокзалу.

Центральний вхід до приміщення ще повністю не відновили, але каси працюють.

Торговельні ятки навколо, у переважній більшості, відновили роботу. Працює аптека, кілька кав’ярень, можна перехопити також шаурмою чи пиріжками, придбати воду та інші дрібнички у дорогу.

Хтось почав працювати за фанерними листами, інші власники торгівельних точок відновили естетику, або закінчують ремонтні роботи повністю перш ніж відкритись.

Підприємці зізнаються, що все доводиться відновлювати за власний рахунок. Вони чули про якісь виплати “згори”, але поки не бачили ні копійки державної допомоги, і коли побачать – не знають. А сім’ї треба годувати. Тому на свій страх і ризик вкладають гроші і дуже сподіваються, що трагедія більше не повториться.

Фото: Валерій Кравченко.

Категорія: Війна, Новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: