Site icon Наше Місто

Пережив декілька ракетних ударів: як працює блошиний ринок біля автовокзалу Дніпра (Фото)

Рік тому ворожа ракета влучила в блошиний ринок Дніпра, який знаходиться біля автовокзалу. Як відновилася барахолка за 1 рік та що тепер там продають, – розкаже сайт «Наше місто».

У вересні 2022 року окупанти нанесли ракетний удар по барахолці Дніпра.

Проте, сьогодні, незважаючи на велику площу руйнувань від обстрілу, ринок поступово приходить до минулого стану: продавці повертаються на свої місця і тепер тут знову можна придбати все що завгодно.

На вході у ринок знаходиться «відділ» тварин: тут можна взяти собі домашнього улюбленця та все необхідне для нього. Найбільше тут, серед тварин, папуг та морських свинок – вони не займають багато місця та дружньо живуть у великих клітках. Також на ринку є кошенята та цуценята різних порід.

Далі, вглиб ринку, розташовані великі намети з автозапчастинами та господарськими товарами. Тут можна придбати все: від викрутки до старого пилососа.

На ринку можна придбати посуд на будь-який смак. Продаються і сучасні каструлі, і срібні столові прибори, і вінтажний сервіз. Ціни на такі вироби дуже різні: можна знайти щось лише за 10 гривень, а можна й витратитися в межах декількох сотень.

Мабуть, одними з найдорожчих та найцінніших для колекціонерів товарів тут є раритетні пластинки, грамофони, фотоапарати, жіночі та чоловічі дорогоцінні прикраси, значки та монети.

На барахолці є й одяг. Можна знайти професійні, робітничі костюми. А можна й звичайні повсякденні кофти, штани та взуття, як для дорослих, так і для дітей.

Також для дітей є іграшки: більш сучасні, вінтажні та навіть імпортні, з інших країн.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version