Кабачкова ікра з грибами у мультиварці — це те, що ви шукали. Легка закуска та чудовий гарнір до м’яса. Про це повідомляє сайт «Наше Місто» з посиланням на портал «Shuba».
Для приготування знадобиться не так і багато: кабачки, печериці, цибуля, морква, оцет, олія та спеції.
Інгредієнти:
- Кабачки – 2 шт
- Печериці – 300 г
- Цибуля ріпчаста – 2 шт
- Морква – 2 шт
- Часник, зубчики – 2 шт
- Оцет – 20 мл
- Сіль – 20 г
- Цукор -10 г
- Олія соняшникова – 40 мл
Приготування:
Всі овочі і гриби помийте та обсушіть. Наріжте кабачки кубиками, а моркву натріть на тертці. Цибулю подрібніть, гриби поріжте шматочками. Розігрійте сковороду з олією і обсмажте до прозорості цибулю, потім додайте гриби і смажте ще 5 хвилин, помішуючи.
У чашу мультиварки покладіть кубики кабачків, моркву, гриби із цибулею, додайте сіль, перець, перемішайте і готуйте 2 години в режимі «Тушкування». Наприкінці додайте цукор, оцет і пропущений через прес часник.
Розкладіть ікру в простерилізовані півлітрові баночки і закрийте чистими металевими кришками. Зберігайте у прохолодному місці.
Ось і все — смачна, легка та корисна кабачкова ікра з грибами готова! Подавайте її з хлібом, сухариками чи млинцями.
Категорія: Новини Дніпра, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра
Позначки: Рецепти