Skip to content

У Черкасах під час ракетної атаки було зачинене укриття

21 вересня російські окупанти обстріляли Черкаси. Уламки збитої ракети пошкодили готель у центрі міста, в якому на той момент перебувало кількадесят людей. Одна з адміністраторок опинилася під завалами, її довелося витягувати вже рятувальникам. Ще близько десятьох людей постраждали, шістьох із них забрали медики. Місцеві жителі поскаржилися на чергові проблеми з укриттями. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на «Главком».

Як повідомляється, одне з укриттів, яке розташоване за 150 метрів від місця вибуху та мало б бути в цілодобовому вільному доступі, було зачиненим.

«Ми застали першу чи другу ракету вже на вулиці, коли йшли в укриття. Пішли спершу до школи, бо туди пускали (мають пускати принаймні) під час тривоги, але там було зачинено. Ми обійшли обидва виходи, нікого не було – ні людей, ні охоронця, який би нас пустив. І ми стукали у двері», – розповідає Олена Момот.

Жінка додає, що про зачинене укриття повідомила правоохоронців, коли вони приїхали фіксувати пошкодження готелю й брати свідчення в очевидців. Однак невідомо, чи це звернення зареєстрували. У патрульній поліції повідомили, що подібної заяви від містян не надходило.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: