Site icon Наше Місто

Смачно поїсти і зробити фото для соцмереж: ТОП атмосферних закладів Дніпра

ТОП-4 атмосферних закладів Дніпра

У Дніпрі набирають обертів незвичайні, тематичні та креативні заклади. Просто випити каву чи пообідати – цим нікого не здивуєш. Інша ж справа – зануритися в атмосферу та зробити фото для соцмереж. Які у Дніпрі є заклади з цікавим інтер’єром та винятковою атмосферою, розкаже «Наше місто».

Затишні та атмосферні кав’ярні приваблюють своїм креативним інтер’єром. Так, у Дніпрі з’явилися не просто заклади громадського харчування, а справжні творіння мистецтва. Одні туди приходять випити кави чи поїсти, інші — відчути винятковий настрій закладу.

Для того, аби зробити гарні фото в Інстаграм чи Фейсбук можна завітати до Sunny sity cafе. Інтер’єр кафе створений в рожевому настрої, а автомобіль з квітами став фішкою закладу.

Заклад має свій Інстаграм, тож переглянути меню або замовити доставку можна прямо там. Кафе пропонує перші та другі страви, десерти та напої. Випити філіжанку кави обійдеться щонайменше в 55 гривень, а замовити десерт до неї можна від 60 гривень.

Lila Cake — не менш атмосферний заклад, який обрав для себе бузковий колір настрою. Бузок тут є всюди: ззовні та всередині.

На сторінці в Інстаграм також є меню, за яким можна замовити їжу та напої. Хоч кафе пропонує й перші та другі страви, головними позиціями залишаються десерти: їх тут безліч.

Десерт можна придбати різний: від 30 гривень за зефір чи безе, до 717 торт. Ціна за каву починається з 57 гривень.

Незвичайним та атмосферним місцем в Дніпрі є галерея-кафе Van Gogh. Вже на вході у заклад нас зустрічають картини Ван Гога. Виняткова атмосфера кафе занурює відвідувачів в епоху життя художника. Періодично в галереї відбуваються різноманітні виставки сучасних митців.

Як пишуть в Інстаграмі закладу, мистецтво тут можна скуштувати на смак. Як і попередні кафе, «Ван Гог» має у своєму меню сніданки, перші та другі страви, десерти та напої.

Проте з напоїв заклад надає перевагу саме коктейлям, найдешевший з них коштує 65 гривень. Ціни на десерти починаються з 70 гривень.

Затише та колоритне місце неподалік попереднього — кафе «Черчилль». Тут можна відпочити від міської метушні та насолодитися комфортною терасою, яка виконана повністю з дерева, або ж провести вечір активно та гучно: заклад періодично влаштовую різноманітні вечірки та музичні вечори.

Кафе має 3 поверхи, і до кожного є своє меню, яке також можна знайти в Інстаграмі закладу. Каву в такому закладі можна придбати від 45 гривень за філіжанку. Десерти в кафе змінюються в залежності від місяця та сезону: наразі одна з пропозицій кафе — це млинці з меренгою та персиком за 95 гривень.

Категорія: Афіша, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version