Skip to content

Купити павербанк у Дніпрі: скільки коштують та чи є дефіцит

Аліна Рудич

Новини Дніпра: Купити павербанк у Дніпрі ціна

Минулої зими в умовах блекаутів одним з набйльш затребуваних аксесуарів до пристроїв були додаткові акумулятори. Українців попереджають про те, що прийдешня зима може бути такою ж нелегкою, тож громадяни вже готуються до можливих відключень. Постачальники та продавці павербанків готові запропонувати велику кількість цих пристроїв. Як за рік змінилась ціна на них та скільки наразі коштують павербанки в Дніпрі, читайте в матеріалі сайту “Наше місто”.

Обираючи павербанк, важливо враховувати кілька ключових аспектів. Перш за все, визначте, для яких пристроїв вам потрібен павербанк і скільки разів ви хочете їх заряджати. Потужність вимірюється в міліампер-годинах (mAh). Чим більше mAh, тим більше заряду ви отримаєте. Для смартфону 3000-5000 mAh буде достатньо, для планшетів та інших великих пристроїв обирайте 10 000 mAh і більше. 

Ціни на маркетплейсах стартують від 649 гривень за павербанк місткістю 10 000 mAh.

Дорожчі варіанти на 20 000 mAh.

Важливо обирати павербанки від надійних виробників з якісними батареями. Якість внутрішніх компонентів впливає на тривалість служби та безпеку пристрою.

Визначте ваш бюджет. Пам’ятайте, що дорогі павербанки зазвичай мають більшу потужність і додаткові функції, але можуть не завжди бути необхідними для всіх.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: