Skip to content

Небанальний рецепт на осінь: австрійський сніданок Кайзершмаррн з яблучним пюре

Софія Танченко

Новини Дніпра: Кайзершмаррн з яблучним пюре

Шеф-кухарка NuAge Марина Корсун поділася рецептом традиційної австрійської страви, яка готується як млинці. Подається гарячою, з двома соусами: пряним яблучним пюре з корицею й апельсином і кленовим сиропом. Назва страви – австрійський сніданок Кайзершмаррн з яблучним пюре. Як приготувати цю небанальну осінню страву – читайте в матеріалі «Наше місто».

Інгредієнти

Для яблучного пюре:

  • 300 грамів яблука
  • 2 грами кориці
  • 2 грами цедри апельсину

Для Кайзершмаррн:

  • 90 грамів борошна
  • 2 яйця
  • 20 грамів цукру
  • 125 грамів молока
  • Цедра двох апельсинів
  • 20 грамів темних родзинок

Пригоування

Запікаємо яблука в духовці до м’якого стану.

 Охолоджуємо, збиваємо у блендері разом з цедрою апельсина та корицею – соус готовий.

 Збиваємо яйця з цукром, домішуємо борошно, молоко та попередньо промиті родзинки.

 Розігріваємо сковорідку з вершковим маслом. Обсмажуємо млинець із двох сторін до золотистої скоринки.

 Розділяємо його лопаткою на маленькі шматочки.

 Посипаємо цукровою пудрою та вмочуємо шматочки в соуси.

Смачного!

Категорія: Афіша, Новини Дніпра, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: