Шеф-кухарка NuAge Марина Корсун поділася рецептом традиційної австрійської страви, яка готується як млинці. Подається гарячою, з двома соусами: пряним яблучним пюре з корицею й апельсином і кленовим сиропом. Назва страви – австрійський сніданок Кайзершмаррн з яблучним пюре. Як приготувати цю небанальну осінню страву – читайте в матеріалі «Наше місто».
Інгредієнти
Для яблучного пюре:
- 300 грамів яблука
- 2 грами кориці
- 2 грами цедри апельсину
Для Кайзершмаррн:
- 90 грамів борошна
- 2 яйця
- 20 грамів цукру
- 125 грамів молока
- Цедра двох апельсинів
- 20 грамів темних родзинок
Пригоування
Запікаємо яблука в духовці до м’якого стану.
Охолоджуємо, збиваємо у блендері разом з цедрою апельсина та корицею – соус готовий.
Збиваємо яйця з цукром, домішуємо борошно, молоко та попередньо промиті родзинки.
Розігріваємо сковорідку з вершковим маслом. Обсмажуємо млинець із двох сторін до золотистої скоринки.
Розділяємо його лопаткою на маленькі шматочки.
Посипаємо цукровою пудрою та вмочуємо шматочки в соуси.
Смачного!