Skip to content

Пес Патрон і зайка Стефанія на замовлення: скільки у Дніпрі коштує свято за участю ростових ляльок (Фото)

Аліна Рудич

Новини Дніпра: Пес Патрон і зайка Стефанія на замовлення

Впевнені, що ви не раз бачили на святах величезних ростових ляльок. Їх замовляють, аби зробити свято для дітей чи дорослих більш веселим та оригінальним. Довгий час найпопулярнішим був ведмедик Тедді, проте пес Патрон впевнено виривається у лідери. У Дніпрі також можна замовити Патрона, Тедді, зайку Стефанію та інших ляльок. Про вартість розкажуть журналісти сайту “Наше місто”.

Ростова лялька – своєрідний м’який костюм, всередині якого знаходиться аніматор. Лялькою не так вже просто керувати, тож людина всередині має бути підготовлена. По висоті ростова лялька починається від 2-2,5 м зросту і може доходити до 3,5. 

При замовленні такої послуги слід заздалегідь обговорити деталі – час привітання, яка буде музика, чи будуть конкурси. Ціна також буде залежати від цих критеріїв.

Ціни на замовлення ведмедика Тедді у Дніпрі стартують від 750 гривень.

За 1000 гривень ведмедик потанцює під 4 пісні на вибір, прийме участь у фотосесії та пообіймається з гостями свята.

Варто зазначити, що для всіх ростових ляльох окремо треба сплатити транспорт. Ціна залежить від району міста. Також аніматор може вручити дитині подарунок, яки батьки передадуть заздалегідь.

1000 гривень коштує привітання і найвідомішого собаки України – пса Патрона. експрес-привітання триває 15-20 хвилин.

Міккі та Міні Мауси, зайка Стефанія, білий ведмедик завітають на ваше свято також за 1000 гривень + витрати на транспорт.

Пропозицій подібних послуг вистачає, тож попит існує. Довіряйте перевіреним агенціям чи відгукам знайомих. І нехай ваше свято вдасться!

Категорія: Афіша, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: