Skip to content

Маленьке янголя тепер на небі: під Дніпром поховали дівчинку, яка на самокаті потрапила під машину

Аліна Рудич

Новини Дніпра: Поховали дівчинку, що загинула в ДТП

У селі Капулівка провели в останню путь 9-річну Уляну Галайду. Дівчинка загинула в ДТП. Деталі трагедії розповіли медики, які намагались надати невідкладну допомогу дівчинці, пише “Наше місто” з посиланням на пост Валентини Марченко.

До швидкої надійшов виклик, що внаслідок ДТП у селі Капулівка двоє потерпілих дітей. Бригада із Покровського прибула на виклик першою, застала на місці двох травмованих дітей і очевидців, які збіглися, намагаючись чимось допомогти. Зі слів водія легкового автомобіля – учасника аварії – діти вискочили на нього із бокової вулички на самокаті. Оточуючі намагалися повернути до життя дівчинку, проводили їй непрямий масаж серця.

Фельдшер почала проводити серцево-легеневу реанімацію дівчинці, в надії використати хоч і мінімальний, але шанс для порятунку життя дитини. Через декілька хвилин під’їхала бригада із Нікополя і відразу ж почала надавати медичну допомогу травмованому хлопчикові. У нього діагностовано політравму – черепно-мозкову травму, струс головного мозку, закриті переломи правого стегна та обох кісток правої гомілки та скальповану рану правого ліктьового суглоба. Дитині надали допомогу та доправили  в лікарню.

Життя дівчинки, на превеликий жаль, врятувати так і не вдалося – травми виявилися несумісними з життям.

Відомо, що загибла дівчинка Уляна навчалась у 4 класі. Її згадують як дуже добру, красиву, розумну та товариську дитину.

Попрощатися із дівчинкою прийшли рідні, близькі та односельці.

Редакція сайту “Наше місто” висловлює щирі співчуття родині та близьким загиблої дівчинки…

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: