Skip to content

Зростальний Місяць принесе вдачу трьом знакам Зодіаку: кому пощастить найбільше

Ксенія Куземко

У періоду зростаючого Місяця, який розпочнеться 16 вересня і триватиме до 28 числа, представники трьох різних знаків Зодіаку зможуть відчути, що їхні можливості розширюються. Езотерики вважають, що ці дні обіцяють бути періодом позитивних подій та хороших новин. Щоб дізнатися, кому саме пощастить, докладніше читайте нижче у матеріалі «Наше місто».

Овен

Період зростаючого Місяця обіцяє видалити негативні моменти з життя Овнів та розкрити їхні потенціальні можливості. Це час, коли ви матимете можливість виявити свої найкращі якості і досягти надзвичайних успіхів, як на роботі, так і в особистих відносинах. У цей період важливо не пригнічувати свої амбіції і спрямовувати свої думки на позитивні результати. “Програмуйте” себе на досягнення поставлених цілей, і якщо ви будете вірити у свій успіх і відкинете всі сумніви, то у вас все вийде на відмінно.

Рак

Езотерики вважать, Місяць, що росте, готує незабутній сюрприз Ракам. Ваша найбільш завітна мрія збудеться. І ви точно знаєте, про що йде мова.

Спрямовуйте свою увагу на успіх та щастя, оскільки це буде рясно присутнім у вашому житті. Відкривається період, який допоможе вам позбутися всього, що приносить смуток та роздратування. Ймовірно, вам навіть доведеться відпустити людей, які були джерелами негативу, але це принесе вам полегшення і новий початок.

Стрілець

Починаючи з 16 вересня, Стрільці відчують, що вони нарешті на правильному життєвому шляху. Ви відчуєте, як у вас “виростуть крила”, від щастя та радості ви можете навіть захотіти танцювати. Поділіться цими моментами щастя з вашими близькими.

Не бійтесь розробляти нові плани та робити серйозні зміни. Все обов’язково вдасться, головне – не сумніватися у цьому. Зростаючий Місяць обіцяє приносити вам лише позитивні події.

За матеріалами УНІАН

Категорія: Афіша, Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: