Site icon Наше Місто

Декому з українців виплатять по 3100 гривень: потрібно встигнути до 1 листопада

Новини Дніпра: Українцям скоро перерахують субсидії

У Міністерстві у справах ветеранів зробили важливу заяву про виплати до 1 жовтня. Українці, які не отримають гроші до зазначеної дати, мають звернутися до Пенсійного фонду чи ЦНАП до 1 листопада. Про це повідомляє сайт «Наше Місто» з посиланням на Мінветеранів.

В Україні ветерани війни, члени сімей загиблих та ветеранів війни, які набули цього статусу до 24 серпня, у разі не отримання виплати до Дня Незалежності України, можуть оформити допомогу. Програма діє до 1 жовтня.

У Мінветеранів повідомили, що особам, які не є пенсіонерами та/або не перебувають на службі, разова грошова допомога до Дня Незалежності України виплачується за їх особистим зверненням до територіальних органів ПФУ за задекларованим/зареєстрованим місцем проживання (перебуванням) або в ЦНАП та даних про поточний рахунок, відкритий в уповноваженому банку.

«Розміри та механізм проведення виплати разової грошової допомоги до Дня Незалежності України, передбаченої Законом України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 21.07.2023 № 754», – йдеться у повідомленні відомства.

Нагадаємо, що розмір виплат становить від 450 до 3100 гривень.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version