Site icon Наше Місто

Потоп у багатоповерхівці: комунальники Дніпра усувають аварію

Вечір 12 вересня приніс багато клопоту мешканцям будинку по проспекту Гагаріна, 125, що у Дніпрі. Справа у тому, що сталося масштабне підтоплення будівлі. Як вирішилась аварійна ситуація, дивіться у сюжеті Дніпро оперативний, пише «Наше Місто».

Люди звернулись за допомогою до профільних служб. Дізнавшись про проблему, комунальники негайно вирушили на допомогу.

«Просимо скрізь допомоги, щоб такого неподобства не було, до нас приїжджав мер, нам утеплювали будинок, висаджували квіти і ми намагаємося, щоб місто наше гарне було», – розповідає місцева мешканка Наталія.

Комунальники, які сьогодні приїхали на допомогу місцевим мешканцям, стверджують, що причина аварії – прорив труби. Ліквідація поломки зайняла небагато часу.

«Ми усуваємо цю аварію, все на сьогодні, ми полагодимо і вода буде подана цією вулицею», – сказав представник КП «Жилсервіс» Євген.

Співробітники комунальних служб швидко залатали пошкоджену трубу. За цією адресою така аварія сталася вперше.

«Тут труба на одну дельту, ну просто перетерлася і ми зараз усунемо цю аварію», – повідомив представник КП «Жилсервіс» Євген.

До робіт було залучено одну бригаду комунальних служб. Нагадуємо, якщо у вас виникли аналогічні проблеми, телефонуйте на Єдину гарячу лінію Дніпровської міської ради: 

Категорія: ЖКГ, Новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version