Skip to content

Тут дім, родина та найкращі спогади: мешканці Дніпра про те, за що люблять своє місто (Опитування)

Новини Дніпра: За що дніпряни люблять своє місто

Цими вихідними Дніпро відзначатиме День міста. Вже вдруге в умовах повномасштабної війни. Для багатьох українців саме Дніпро став новим домом – прихистив у найскрутніший час та дав можливість для розвитку. Журналісти сайту “Наше місто” напередодні Дня міста опитали мешканців та гостей міста, і вони розповіли, яке місце в житті кожного займає Дніпро.

Юлія

“Дніпро – це найкраще місто в нашій великій країні. Це зручні умови для нашого життя. Тут наймальовничіше місто, гарні дівчата, комфортно жити. Є все необхідне для роботи, для дозвілля. Для мене воно – одне з найбезпечніших на даний момент”.

Єлизавета

“Дніпро – це дім, багато спогадів, друзів, рідних. Це місто, де я маю змогу займатися своїми хобі. Все, що пов’язане з моїм життям, все пов’язане саме з цим містом. Для мене немає кращого міста ніж Дніпро”.

Ірина

“Тут все рідне, що в мене є: друзі, батьки, школа, до якої я ходила, місця, де люблю проводити час. Всі гарні моменти, які були у житті, всі тут”. 

Тетяна

“Це не наше рідне місто. Ми приїхали сюди з Запоріжжя. Перше, що можу сказати, що це дуже гарне місто, прекрасна набережна. Чудові люди, яких ми зустрічали, всі допомагають. Якщо треба дізнатись дорогу чи як проїхати, то завжди розкажуть. Атмосфера у місті класна, доброзичлива”.

Віталій

“Місто прийняло дуже багато переселенців. Незважаючи на це, ціни на квартири та комуналку не підіймаються. Дуже багато волонтерів працює. Відчувається сильна повага до військових. Разом тільки до Перемоги! Слава Україні!”

Оксана

“Це місто, де проходять мої найкращі роки. Мені тут дуже подобається. Раніше я жила в іншому місті, але переїхала зрештою сюди. Зручна інфраструктура, транспорт, є місця, де можна погуляти. Необов’язково витрачати кошти, можна просто прийти в один з багатьох гарних парків і насолоджуватись природою. Кращого міста годі й шукати”. 

Категорія: Відео, Новини Дніпра, Опитування

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: