Site icon Наше Місто

Привласнення 9,2 млрд. грн: НАБУ оголосило нову підозру Ігорю Коломойському

Постраждає 3 тис. га лісу: Коломойський хоче побудувати два гірськолижні курорти в Карпатах

Голова Дніпропетровської облдержадміністрації, кандидат в президенти ФФУ Ігор Коломойський перед початком позачергового конгресу Федерації футболу України (ФФУ) в Києві, у п'ятницю, 6 березня 2015 р. Фото Мусієнко Владислав / УНІАН

7 вересня детективи НАБУ за погодження керівника САП повідомили про підозру у заволодінні понад 9,2 млрд грн коштів «ПриватБанку» кінцевому бенефіціарному власнику ПАТ КБ «ПриватБанк» та ще 5 особам – колишнім працівникам банківської установи. Про це повідомляє НАБУ, пише «Наше Місто».

«Слідство встановило, що у січні-березні 2015 року кінцевий бенефіціар банку, на той момент Голова Дніпропетровської обласної держадміністрації, розробив план заволодіння коштами ПАТ КБ «ПриватБанк» з метою подальшого фінансування підконтрольної офшорної компанії та збільшення власної частки у статутному капіталі банку. Для цього банк штучно зобов’язали виплатити вказаній підконтрольній компанії понад 9,2 млрд грн під приводом нібито зворотного викупу власних облігацій за завищеною вартістю», – повідомляє НАБУ.

У справі проходять ще п’ять топ-менеджерів банку:

Категорія: Важливо, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version