Skip to content

Одним із перших став на захист Батьківщини: на війні загинув Герой з Нікопольщини

Ксенія Куземко

Війна продовжує забирати життя найкращих доньок та синів України. Сумна звістка спіткала Дніпропетровщину. 4 вересня виконуючи свій громадянський і військовий обов’язок, на Запорізькому напрямку загинув робітник АТ НЗФ, старший солдат Роман Крашевський, пише «Наше місто» з посиланням на фейсбук-сторінку «Нікополь феросплавний».

Чоловік розпочав свою трудову діяльність на підприємстві у 2010 році. Працював черговим бригади №2 із обслуговування сантехнічного та вентиляційного обладнання ЦВФ.

Він був мобілізований 24.02.2022 року, тож одним із перших встав на захист нашої Батьківщини. Служив стрільцем – помічником гранатометника стрілецької роти.

Роман був вірним сином своєї країни, разом із побратимами стійко і мужньо боронив її незалежність та територіальну цілісність. В липні 2023 року Романові надали службову відпустку з правом виїзду за кордон. Тож чоловік зміг побачитись зі своєю родиною, яка наразі перебуває в евакуації. Він повернувся до війська окрилений, сповнений теплих вражень і сподівань.

А 4 вересня військовослужбовець Роман загинув під час виконання бойового завдання, підірвавшись на ворожій міні. Йому було 42 роки. У Захисника залишились двоє синів, дружина, батьки та брат.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: