Skip to content

Заволодів 4 млн грн під час ремонту футбольного поля: у Києві судитимуть підрядника

Ксенія Куземко

У Києві проведуть судовий процес щодо підрядника, який незаконно привласнив 4 мільйони гривень під час відновлення дитячого футбольного майданчика. За це він може бути засуджений до 20 років позбавлення волі. Про це пише «Наше місто» з посиланням на Київську міську прокуратуру.

Згідно з матеріалами слідства, між Дитячою-юнацькою спортивною школою «АТЛЕТ» та підрядною організацією був укладений договір на капітальний ремонт футбольного поля у Дарницькому районі столиці.

У подальшому керівник підрядної організації вніс до актів виконаних робіт недостовірні відомості щодо стану виконання робіт, вказавши, що роботи виконані у повному обсязі.

На підставі вказаних актів на рахунки підрядника було перераховано 8, 8 млн гривень.

Разом із тим, проведеними у ході досудового розслідування експертними дослідженнями встановлено, що обсяги фактично виконаних робіт завищені. Також при їх виконанні допущено ряд істотних порушень.

Збитки, завдані столичному бюджету, становлять понад 4 млн гривень,

Санкція статті передбачає порання у вигляді позбавлення волі строком до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією майна.

Раніше в межах цього ж кримінального провадження прокуратура повідомила про підозру директору ДЮСШ за фактом службовій недбалості, що спричинило тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 367 КК України).

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалося слідчими СВ Дарницького УП ГУНП у м. Києві.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: