Skip to content

Оксамитовий сезон в Карпатах: скільки коштує відпочинок в «українській Швейцарії»

Аліна Рудич

Новини Дніпра: Відпочинок в Карпатах 2023

Оксамитовий сезон в Карпатах – це час, який магічно поєднує в собі всі переваги гірського відпочинку. Цей період, який припадає на вересень і жовтень, відзначається неймовірною красою і безліччю можливостей для активного та спокійного відпочинку. Оксамитовий сезон в Карпатах також відомий своєю приємною погодою. Температура повітря стає комфортною для активного відпочинку – не занадто спекотно, але і не занадто холодно. Це ідеальний час для пішохідних походів, велосипедних прогулянок та пікніків на природі. Скільки коштує відпочинок в Карпатах в оксамитовий сезон 2023 року, розкажуть журналісти сайту “Наше місто”.

Один з найдорожчих курортів на Заході Україні – Буковель. Ціни на готелі тут відносно стабільні в будь-яку пору року. Багато готелів пропонує туристам ще і додаткові послуги – спа-салони, екскурсії для піших маршрутів, масаж, хамам. Інколи вартість додаткових послуг входить до вартості проживання. Ціни різняться – від 800 гривень до 10 тисяч за ніч. Середні ціни наступні:

Ще один популярний курорт Східниця, що знаходиться у Львівській області. Саме цей населений пункт ще називають “українською Швейцарією”. Для туристів є безліч варіантів проживання – від гостьових будинків до готелів. Є розміщення, у вартість яких входить і сніданок.

Славське – селище міського типу у Сколівському районі Львівської області. Гірськолижний та кліматичний курорт. Туристи люблять це селище за неймовірні види та демократичні ціни.

Оксамитовий сезон в Карпатах – це ідеальний час для відпочинку як для природолюбів, так і для прихильників активного стилю життя. Тут ви зможете насолодитися неперевершеною красою природи, смакувати справжніми карпатськими стравами та зарядитися позитивною енергією від активних пригод.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: