Skip to content

Перевірки завершені: лікарня Руднєва у Дніпрі відновлює екстрену і планову госпіталізацію пацієнтів

Ксенія Куземко

Перевірки завершені: лікарня Руднєва у Дніпрі відновлює екстрену і планову госпіталізацію пацієнтів

Лікарня Руднєва у Дніпрі відновлює екстрену і планову госпіталізацію пацієнтів. Про це йдеться на офіційній сторінці закладу у фейсбук, пише «Наше місто».

Відтак, медичний заклад знову відкрит для всіх бажаючих для планової та цілодобової екстренної медичної допомоги у всіх відділеннях лікарні: травмпункт, приймально-діагностичне, ортопедо-травматологічне, хірургічні відділення: реконструктивно-пластичне, ЛОР з мікрохірургіей вуха, щелепно-ліцевої хірургії, акушерське та гінекологічне, педіатричне, реабілітаційне та неонатологічне відділення.

“На підставі довідки за результатами комплексного моніторингу дотримання інфекційного контролю, обліку, зберігання, призначення та використання лікарських засобів в КНП “Міська багатопрофільна клінічна лікарня матері та дитини ім. проф. М.Ф.Руднєва” ДМР від 04.09.23р: Визнати таким, що втратив чинність наказ від 11.09.23р №1178/0/197-23 “Про тимчасове припинення госпіталізації”. “Генеральному директору КНП “МБКЛМД Руднєва” ДМР: Поновити ургентну та планову хірургічну та травматологічну медичну допомогу пацієнтам. Термін: з 04.09.2023р.” – йдеться у документі.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: