Skip to content

Такої смакоти ви ще не куштували: рецепт наливного пирога з грушою та шоколадом

Софія Танченко

Новини Дніпра: Рецепт пирога з грушою та шоколадом

Сезон груш уже в самому розпалі. Тож чому б себе не побалувати смаколиками, де цей фрукт є основним інгредієнтом. Пропонуємо вам рецепт наливного пирога з грушою та шоколадом. Вам не доведеться вимазувати руки вимішуючи коржі, а на випікання знадобиться близько години часу, передає «Наше місто».

Інгредієнти (на форму 24см):

  • 3 яйця
  • 180г цукру
  • 125г натурального (білого) йогурту
  • 100мл олії
  • 50мл молока
  • 250г борошна
  • пакетик розпушувача (~15г)
  • дрібка солі
  • 4 груші
  • плитка шоколаду

Приготування:

Міксером змішати яйця з цукром до утворення світлої густої маси.

Додати йогурт, олію, молоко і перемішати.

Додати просіяне з розпушувачем борошно, дрібку солі і перемішати.

Шоколад нарубати ножем, груші почистити та нарізати скибочками.

Додати в тісто шоколад і половину груш, перемішати. Вилити тісто у форму, застелену папером для випічки або змащену вершковим маслом.

Зверху викласти по колу скибочки груш, що залишилися.

Випікати в духовці розігрітої до 180 градусів 50-60 хвилин (до сухої шпажки).

Перед подачею посипати цукровою пудрою.

Смачного!

Категорія: Афіша, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: