Site icon Наше Місто

Дві хвилини і готово: рецепт пікантної намазки на хліб з маслин

Новини Дніпра: Тапенада рецепт

Якщо набрид на сніданок хліб з маслом, пропонуємо рецепт пікантної намазки. Готується просто і швидко, а смакує неймовірно, пише “Наше місто”.

Інгредієнти:

Ці пропорції можна налаштувати залежно від вашого смаку. Якщо ви віддаєте перевагу більш насиченему смаку маслин та густій консистенції, ви можете збільшити їх кількість. Якщо ж вам подобається більш м’який смак, можна взяти їх менше або додати трохи більше оливкової олії. Рекомендуємо поекспериментувати з пропорціями, щоб досягти бажаного смаку і консистенції намазки. 

Приготування 

Помістіть всі інгредієнти в блендер і подрібніть їх до отримання однорідної консистенції. Якщо потрібно, можна додати трохи оливкової олії або лимонного соку для досягнення бажаної текстури.

А якщо ви додасте в блендер анчоуси та каперси, вийде традиційний густий соус для бутербродів родом з прованської кухні, який називається тапенада з оливок.

Готову намазку можна наносити на свіжий хліб або використовувати для приготування бутербродів, а також зберігати в холодильнику у герметичній ємності до декількох днів.

Категорія: Афіша, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version