Site icon Наше Місто

Ніжна запіканка з кабачків та фаршу: рецепт неймовірної страви

Запіканка з кабачків із фаршем — це проста в приготуванні, але надзвичайно апетитна страва. Якщо хочете потішити рідних чимось смачненьким на вечерю, обов’язково скористайтеся цим рецептом, пише «Наше місто».

Інгредієнти

Приготування

Видаляємо у кабачків плодоніжки, подрібнюємо на великих різцях тертки. Солимо кабачкову суміш і залишаємо на кілька хвилин.

Далі віджимаємо від кабачків зайву рідину. Додаємо до них фарш.

Подрібнюємо на тертці моркву, дрібно нарізаємо цибулю. Викладаємо подрібнені овочі до кабачкової маси. Давимо і дрібно шаткуємо часник, викладаємо в миску

Розбиваємо туди яйця, посипаємо чорним меленим перцем і сіллю, додаємо нашаткований кріп.

Ретельно перемішуємо всі компоненти, викладаємо у форму для запікання.

Готуємо фарш із кабачків у духовці при 180 градусах півгодини. У цей час натираємо сир, посипаємо готову страву.

Відправляємо запіканку до духовки додатково на 10 хвилин.

Виходить ароматна і дуже ситна страва. Кабачки у ній відмінно розкривають свої смакові якості разом із м’ясом.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version