Skip to content

Смачніше ви ще не їли: рецепт закуски з вафельних коржів з фаршем

Ксенія Куземко

Може багато хто пам’ятає, як наші бабусі готували різні страви з вафельними коржами. Невеликі і круглі вафельки, які надають ніжний смак фаршу. Їх ще називали котлетки в вафлях. Кореспондент «Наше місто» розповість дуже простий рецепт вафельних коржів з фаршу, які точно полюблять ваші близькі.

Інгредієнти

  • М’ясний фарш 300 г
  • Куряче яйце 3 шт
  • Цибуля ріпчаста 1 шт
  • Вафельні коржі 4 шт
  • Сіль – за смаком
  • Чорний мелений перець – за смаком
  • Базилік сушений – за смаком
  • Рослинна олія 4-5 ст.л

Процес приготування

Готуємо інгредієнти для закуски із вафельних коржів із фаршем.

Беремо будь-який фарш. Додаємо дрібно нарізану цибулю, яйце, сіль, перець, за бажанням базилік. Перемішуємо.

Поступово тонким шаром промазуємо коржі фаршем. З’єднуємо два коржі та нарізаємо на порції. Можемо нарізати і квадратами.

Робимо кляр із двох яєць, солимо, перчимо. Вмакаємо кожен шматочок у кляр і відправляємо на розігріту сковороду. На один бік йде 5-7 хвилин.

Обсмажуємо другий бік під кришкою ще 5-7 хвилин. Першу партію обсмажуємо довше. По готовності перекладаємо закуску з вафельних коржів з фаршем на паперовий рушник, щоб увібрати зайву олію і подаємо на стіл.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: