Може багато хто пам’ятає, як наші бабусі готували різні страви з вафельними коржами. Невеликі і круглі вафельки, які надають ніжний смак фаршу. Їх ще називали котлетки в вафлях. Кореспондент «Наше місто» розповість дуже простий рецепт вафельних коржів з фаршу, які точно полюблять ваші близькі.
Інгредієнти
- М’ясний фарш 300 г
- Куряче яйце 3 шт
- Цибуля ріпчаста 1 шт
- Вафельні коржі 4 шт
- Сіль – за смаком
- Чорний мелений перець – за смаком
- Базилік сушений – за смаком
- Рослинна олія 4-5 ст.л
Процес приготування
Готуємо інгредієнти для закуски із вафельних коржів із фаршем.
Беремо будь-який фарш. Додаємо дрібно нарізану цибулю, яйце, сіль, перець, за бажанням базилік. Перемішуємо.
Поступово тонким шаром промазуємо коржі фаршем. З’єднуємо два коржі та нарізаємо на порції. Можемо нарізати і квадратами.
Робимо кляр із двох яєць, солимо, перчимо. Вмакаємо кожен шматочок у кляр і відправляємо на розігріту сковороду. На один бік йде 5-7 хвилин.
Обсмажуємо другий бік під кришкою ще 5-7 хвилин. Першу партію обсмажуємо довше. По готовності перекладаємо закуску з вафельних коржів з фаршем на паперовий рушник, щоб увібрати зайву олію і подаємо на стіл.
Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна
Позначки: укрнет