Skip to content

За таку смакоту будуть боготворити: рецепт популярних цукерок “Рафаелло” в домашніх умовах

Софія Танченко

Новини Дніпра: Рецепт домашніх цукерок "Рафаелло"

Всі ми знаємо про популярні цукерки «Рафаелло». В супермаркетах вони коштують чимало і не кожен може їх собі дозволити. Але з цим рецептом, ви зможете приготувати їх самостійно і побалувати своїх рідних солоденьким. Крім того, такі цукерки обов’язково стануть прикрасою будь-якого столу. Які інгредієнти потрібні та як приготувати цей десерт – читайте в матеріалі «Наше місто».

Інгредієнти

  • Мигдаль – 30 штучок (можна взяти інший горіх);
  • Згущене молоко – 380 грамів;
  • Кокосова стружка – 250 грамів;
  • Масло вершкове 73% – 50 грамів;
  • Екстракт ванілі – половина чайної ложки.

Приготування

Вершкове масло необхідно розтопити в маленькій каструлі на невеликому вогні.

В окрему тарілку потрібно висипати 200 грамів кокосової стружки і додати туди розтоплене масло, ваніль та ретельно все перемішати. Має вийти досить густа маса, яку потрібно накрити харчовою плівкою та відправити в холодильник на 6 годин

Для начинки мигдаль потрібно залити окропом та залишити в такому стані на п’ять хвилин. Тоді очистити горіх від шкірки буде досить легко. Після цих маніпуляцій горіх треба просушити на пательні протягом трьох хвилин.

Тепер можна формувати цукерки. Перед собою поставте тацю з холодною водою, кокосову суміш з холодильника та горіхи.

Пальці потрібно опустити в воду, а потім відщипнути невелику кількість кокосової маси. Згортаємо в кружечок та робимо заглиблення для горіха. Потім закриваємо цукерку та обвалюємо кульку в кокосовій стружці.

Готові цукерки “Рафаелло” потрібно викласти на тарілку та відправити в холодильник ще на 2 години.

Смачного!

Категорія: Афіша, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: