Skip to content

У Дніпрі триває перевірка укриттів: що показала інспекція «Арттериорії» на ж/м Північний

Укриття в «Арттериорії» на ж/м Північний - Наше місто

Чергова по місту, начальниця управління соціального захисту департаменту соціальної політики Дніпровської міськради Ірина Максименко перевірила виконання доручень міського голови щодо облаштування тимчасових укриттів у місті Дніпро. Вона відвідала комунальний заклад культури «Арттериорія» за адресою вул. Липова, 12, повідомляє сайт «Наше місто».

Укриття в «Арттериорії» на ж/м Північний - Наше місто

На сьогодні у Дніпрі облаштовано 219 найпростіших укриттів комунальної форми власності. Усі – з відповідними актами про придатність для використання.

Укриття в «Арттериорії» на ж/м Північний - Наше місто

На балансі міста перебуває всього 191 укриття. Окрім цього, 58 модульних споруд різного типу встановлені у місцях скупчення людей та на об’єктах критичної інфраструктури.

Одне з найпростіших укриттів знаходиться у приміщенні Комунального закладу культури «Арттериорія» за адресою вул. Липова, 12.

Укриття в «Арттериорії» на ж/м Північний - Наше місто

Укриття розраховане на 50 осіб, працює цілодобово, біля входу облаштоване місце для чергового. Розташування укриття позначається за допомогою таблички та покажчиків руху. Відповідно до вимог, є один основний вхід/вихід та один аварійний вихід.

Приміщення укриття забезпечено місцями для сидіння, електроживленням, штучним та аварійним освітленням, системами водопроводу та біотуалетами, а також системою вентиляції. Також тут є запаси води, як питної так і технічної, аптечка, шанцевий інструмент, вогнегасники.

Категорія: Війна, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: