Skip to content

Аніматори, мильна вечірка та майстер-класи: у парках Дніпра щовихідних розважають дорослих і дітей

У парках Дніпра щовихідних розважають дорослих і дітей - Наше Місто

У парках Дніпра щовихідних відбувається «Свято вихідного дня». Це безкоштовне дозвілля для дітлахів та їх батьків. Міські парки і сквери – це зараз єдине місце відпочинку, яке доступне всім дніпрянам, тож міська влада робить все, щоб дозвілля в них було веселим та цікавим для кожного. Сьогодні в парку ім. Шевченка пройшла мильна вечірка – діти надували величезні мильні бульбашки, повідомляє сайт «Наше місто» з посиланням на прес-службу міськради.

 У парках Дніпра щовихідних розважають дорослих і дітей - Наше Місто

Під час подібних заходів діти компенсують брак спілкування з однолітками та відволікаються від війни – переконана представниця КП «Міська інфраструктура» ДМР Ірина Зозуля: «Діти повинні мати дитинство, радіти, бачити щасливих батьків та вірити в перемогу України. Ми робимо все, щоб максимально їх відволікти від стресу. Всі наші заходи безкоштовні. Дізнатись про них заздалегідь можна на офіційних сторінках КП «Міська інфраструктура» у соцмережах (https://www.facebook.com/groups/1830889330316625/?ref=share_group_link  – сторінка в facebook)».

Паралельно зі «Святом вихідного дня» на проспекті Олександра Поля відбувся сімейний захід «Дніпро разом». Він проходить кожну п’ятницю, суботу та неділю і має на меті розважити дорослих і дітей. Його, на відміну від «свята вихідного дня», організовують не у міських зелених зонах, а у дворах багатоповерхівок у всіх районах Дніпра.

«В рамках програми Бориса Філатова «Культурна столиця» триває комплекс заходів «Дніпро разом». Щодня ми живемо у вирі складних подій, страшних новин, знаходимось в постійному стресі. Проведення цих заходів має на меті допомогти людям розслабитись, створити гарний настрій та надати корисну інформацію. Працює стенд Музею історії Дніпра, міських публічних бібліотек. Відбуваються майстер-класи для дітей. Працюють аніматори, також є руханки для дорослих і дітей», –  зазначив начальник управління культури департаменту гуманітарної політики ДМР Євген Хорошилов.

Гості заходу не лише розважаються, а й дізнаються більше про наше місто. Стенд Музею історії  Дніпра розповідає відвідувачам про історію перейменованих вулиць та знайомить з проєктами музею.

Категорія: Афіша, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: