Skip to content

Лінива піца з кабачків: рецепт, з яким впорається кожна господиня

Кабачки можна приготувати не лише у вигляді основної страви чи закуски, але й як смачний та поживний сніданок. До прикладу – кабачкова піца. Від класичної така відрізняється хіба лише основою. А що стосується начинки, то підійде все: сир, овочі, гриби та різні соуси. Готується просто та максимально швидко, пише «Наше Місто» 

Потрібно на 1 кабачок взяти 1 яйце, пару ложок борошна, кілька гілочок зелені, помідор, приблизно 50-70 г сиру. Крім цього, зроблять смак яскравішим сушений часник, сіль, пару ложок соусу.

Приготування

Кабачки потрібно натерти на великій тертці, віджати зайву рідину і змішати з яйцем, борошном, спеціями та зеленню.

Потім масу рівномірно викласти на пательню. Смажити страву з одної сторони під кришкою близько 5-7 хвилин. Потім перевернути за допомогою пласкої тарілки і підсмажити ще 2 хвилини.

На основу можна викласти слайси помідора, тертий сир, курку та інші улюблені компоненти.

Після цього потрібно готувати сніданок ще 3-5 хвилин.

Як тільки піца буде готова, можна додати трохи соусу, свіжої зелені. Така страва виходить смачною, корисною і дуже ситною.

Новитни Дніпра: рецепт піци з кабачків - Наше Місто

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: