Skip to content

Легенда театру та кіно: на війні загинув відомий дніпровський актор 

Аліна Рудич

Новини Дніпра: Загинув Олексій Хільський

Український актор Олексій Хільський загинув в бою на Запорізькому напрямку. Він двічі повертався на фронт після поранень. Про це повідомила його дружина, акторка Надія Хільська, пише “Наше місто”.

Олексій Хільський народився 14 листопада 1987 року у місті Кам’янське. До війни він багато знімався в кіно та популярних серіалах, серед яких: “На твоєму боці”, “Квочка”, “Кріпосна”, “Лікар Ковальчук”, “Опер за викликом”, “Загадка для Анни” та інші.

Проходив службу в 46 окремій аеромобільній бригаді ДШВ на посаді головного сержанта взводу розвідроти. Він був одним з найдосвідченіних бійців цього елітного підрозділу.

“Я пишу, але сама не можу до кінця в це повірити. Льоша загинув. Загинув під час виконання бойового завдання. Він був найкращим з усіх кого я знаю. Найдобрішим! Найгарнішим! Найталановитішим! Все, за що він брався він робив з пристрастю. А яка в нього була жага до життя! Він так любив життя! Я кохаю тебе, мій воїн”, – написала Надія Хільська.

Олексій брав участь у наступі на Херсонщині, а потім боронив рідну землю у Бахмуті та Соледарі. На фронті Олексій двічі отримував поранення. Проте щоразу, перевівши дух та вилікувавшись, він повертався на найгарячіші напрямки.

Редакція сайту “Наше місто” висловлює щирі співчуття родині та близьким загиблого Героя…Низько схиляємо голови в скорботі…

Категорія: Важливо, Війна, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: