Skip to content

Золоте сховище: в Одесі ремонтують укриття за 15 мільйонів

В бюджеті Одеської області знайшли два мільйони гривень на ремонт видавництва «Чорномор’я». Додаткові витрати пов’язані з роботами в укритті, повідомляє Думська, пише «Наше Місто».

Як йдеться в повідомленні, ремонт даного укриття планувалося завершити ще два місяці тому. Але сталося не так, як гадалося. Вхідні двері й досі зачинено, а напис на них повідомляє про ремонт, що триває й досі.

Новини Дніпра: ремонт укриття в Одесі - Наше Місто

Як кажуть одесити, з початку війни мешканці навколишніх багатоповерхівок та навіть приватного сектору ховались в цьому укритті під час тривог. Але з незрозумілих причин воно раптом стало потребувати ремонту. Тож люди залишились без сховища.

Видання «Думська» повідомляє, що востаннє журналісти цікавилися долею укриття на початку липня. Взагалі, об’єкт цивільної безпеки ремонтують за 15,7 млн. грн. з кінця 2022 року.

Притулком опікувалася компанія ексрегіонала з Донецька Григорія Рєпіна «А-ПРО-ГРУП», яка була зареєстрована в Києві менш ніж рік тому, ремонтом займається одна людина. Рєпін — чоловік нардепа від «Слуги народу» Елли Рєпіної. До 2014 року він був депутатом Донецької облради від Партії регіонів, очолював осередок цієї політичної організації. А ось Елла Рєпіна — членкиня того самого комітету, що й дружина голови Одеської облради Юлія Діденко, — із питань фінансів, податкової та митної політики.

Після публікації в ЗМІ про дивну ситуацію навколо притулку в «Чорномор’ї» відкрито кримінальне провадження, а в підрядника змінився бенефіціар.

Категорія: Новини Дніпра, Україна

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: