Skip to content

Смачна шаурма за 15 хвилин: як приготувати фастфуд вдома

Апетитна шаурма — відмінний варіант для ситного перекусу. Підсмажені шматочки індички чудово поєднуються зі свіжими овочами. Домашня шаурма готується швидко, не вимагає великих витрат. До того ж начинку можна змінювати за своїм смаком. Креативним рецептом ділиться сайт  «Наше Місто».

Вам знадобиться:

  • Лаваш тонкий – 6-8 шт.
  • Індичка (будь-яка частина) – 300-400 г.
  • Картопля – 800 г
  • Помідори – 2 шт.
  • Огірки – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 2 шт.
  • Часник – за смаком.
  • Майонез – 1 упаковка (400 мл).
  • Сметана (від 20%) – 1 упаковка (300 г).
  • Олія соняшникова нерафінована (за бажанням) – за смаком.
  • Перець чорний мелений, сіль – за смаком.

Приготування:

Змішати в глибокій ємності сметану і майонез, додати подрібнений часник, перець і сіль, перемішати і відставити в сторону. Мариновану індичку посмажити до готовності.

Картоплю почистити, нарізати, обсмажити до готовності, посипавши чорним перцем. Решту овочів нарізати кубиками, перемішати, заправити олією і сіллю. М’ясо нарізати смужками. Розстелити на столі лаваш, змастити його соусом, зверху викласти порцію картоплі. Далі – шар м’яса і овочів, змастити соусом.

Згорнути лаваш конвертиком і загорнути повністю так, щоб він не порвався. Чисту сковороду змастити олією, поставити на плиту, викласти шаурму. Обсмажити з двох сторін по 1-2 хвилини до готовності. Смачного!

Новини Дніпра: рецепт домашньої шаурми - Наше Місто

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: