Site icon Наше Місто

Рік був «на нулі»: історія пораненого військового з Дніпра (відео)

Війна змінила життя кожного українця. Жахіття, які чинять окупанти на нашій землі, неможливо забути та пробачити. Збройні Сили щодня роблять усе можливе, аби якомога скоріше вигнати загарбників з України. Євген – один з тих, хто під час підступного нападу ворога став до лав армії і відправився боронити державу. Його історія — тяжка і зворушлива. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на DniproTV.

Євген — військовий з Дніпра, тато двох доньок. За професією — інженер. На фронт пішов добровольцем у лютому 2022 року. До війни ніколи не тримав зброю у руках.

Зсередини відчував — не пробачить собі, якщо не піде захищати Батьківщину. Рік був «на нулі» та протримався без поранень. Проте війна нещадна.

Наразі Євген переніс вже 7 операцій. Зараз чоловік продовжує лікування. Прогнози медиків втішні, проте одужання займе певний час. Євген планує у майбутньому повернутися на фронт. Період відновлення сприймає як можливість трохи відпочити. Водночас чоловік не засуджує цивільних, які продовжують жити звичайним життям.

Проте зі свого боку не розуміє, коли цим хизуються у соцмережах. Кожним новим днем ми завдячуємо нашим захисникам, які, ризикуючи власними життями, щодня боронять наш спокій.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version