Skip to content

Рік був «на нулі»: історія пораненого військового з Дніпра (відео)

Ксенія Куземко

Війна змінила життя кожного українця. Жахіття, які чинять окупанти на нашій землі, неможливо забути та пробачити. Збройні Сили щодня роблять усе можливе, аби якомога скоріше вигнати загарбників з України. Євген – один з тих, хто під час підступного нападу ворога став до лав армії і відправився боронити державу. Його історія — тяжка і зворушлива. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на DniproTV.

Євген — військовий з Дніпра, тато двох доньок. За професією — інженер. На фронт пішов добровольцем у лютому 2022 року. До війни ніколи не тримав зброю у руках.

Зсередини відчував — не пробачить собі, якщо не піде захищати Батьківщину. Рік був «на нулі» та протримався без поранень. Проте війна нещадна.

Наразі Євген переніс вже 7 операцій. Зараз чоловік продовжує лікування. Прогнози медиків втішні, проте одужання займе певний час. Євген планує у майбутньому повернутися на фронт. Період відновлення сприймає як можливість трохи відпочити. Водночас чоловік не засуджує цивільних, які продовжують жити звичайним життям.

Проте зі свого боку не розуміє, коли цим хизуються у соцмережах. Кожним новим днем ми завдячуємо нашим захисникам, які, ризикуючи власними життями, щодня боронять наш спокій.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: