Site icon Наше Місто

Оренда гаража у Дніпрі: яка вартість у різних районах (Фото)

Новини Дніпра: Оренда гаража у Дніпрі

Зима ще не скоро, проте власники транспортних засобів вже частіше задумуються над тим, де ж зберігати авто в період дощів та морозів. Один з варіантів – гараж, бо він надає ще і додатковий рівень безпеки, захищаючи автомобіль від вандалізму та крадіжок. Якщо купувати гараж немає коштів, то чудовою альтернативою стане оренда. Скільки коштує винайняти гараж у Дніпрі, дізнавалися журналісти сайту “Наше місто”.

Проаналізувавши оголошення про здачу в оренду гаражів виявилось, що їх доволі багато в кожному районі Дніпра. На ціну впливає розташування, розмір функціональність та стан будівлі. Гаражі, розташовані в центральних або престижних районах, зазвичай коштують дорожче, ніж ті, що знаходяться поза ними. Нові або відносно нові гаражі можуть коштувати більше, ніж старі будівлі, які потребують ремонту.

Ціни на гаражі, згідно опублікованих оголошень, стартують від 1500 гривень. За ці гроші можна орендувати гараж з ямою на Тополі. Хоча в цьому ж районі є і більш дорогі варіанти.

В інших районах, в середньому, ціна на гараж – 2000 гривень. Оголошень з такою вартістю найбільше.

Дорожчими виявились варіанти в центральній частині Дніпра. До прикладу, на “Озерці” за гараж розміром 32 кв.м. просять 2500 гривень. Зазначено, що в ньому є комунікації – світло та вода.

Як бачимо, оголошень вистачає, проте надовго вони не затримуються. Якщо хочете зберігати авто в гаражі в осінньо-зимовий період, варто замислитись над цим питанням вже зараз.

Читайте також: Оренда будинку у Дніпрі: де найдорожчі і найдешевші ціни (Фото).

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version