Skip to content

За три години прибрали уламки, землю та скло: як у Дніпрі проходить відновлення басейну «Метеор»

Ксенія Куземко

Спортивний комплекс “Метеор” – один з найсучасніших та найкращих в Україні закладів для здійснення навчально-тренувальних процесів, проведення змагань різних рівнів та надання спортивно-оздоровчих послуг містянам – внаслідок нічної ракетної атаки рф 15 серпня серйозно постраждав. Поблизу спортивного комплексу виникла величезна яма, а фасад отримав значні пошкодження. Небайдужі спортсмени та волонтери взялись за відновлення басейну. Більш докладніше про це розповів Павло Мосейчук на своїй фейсбук-сторінці, пише «Наше місто».

Повідомляється, за два дні основний басейн Палацу повністю розчистили від уламків та бруду. А вчора роботи розпочалися у малому басейні – «жабнику». Незабаром у Палаці планують відновити тренувальний процес.

«Тяжкий день добігає кінця. Ми це зробили, за три години нам вдалося прибрати всі уламки бітона, землю. залізо і скло з дна басейна. Дякую всім хто прийняв в цьому участь. Чаша басейну очищена від сміття та уламків. Ми разом все зможемо! Завтра плануємо розпочати роботу “малих ванн”- жабника та відновити тренувальний процес спортсменів збірної команди України з підготовки до юніорського Чемпіонату Світу.  На жаль, ще дуже багато роботи, по відновленню звичайного режиму роботи. Дякую всім за підтримку», – написав він.

Нагадаємо, раніше ми писали, у Дніпрі оголосили збір коштів на відновлення басейну «Метеор», що постраждав під час ракетного удару.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: