Skip to content

У Дніпрі перейменували Музей АТО (Відео)

Новини Дніпра: Перейменували музей АТО

У Дніпрі перейменували Музей “Громадський подвиг Дніпропетровщини в подіях АТО”. Тепер він матиме назву “Музей сучасної російсько-української війни”. Таке рішення було прийнято на сесії облради, повідомляє “Наше місто”.

У Дніпрі за час існування Музею АТО експозицію відвідали сотні тисяч людей — від школярів і містян до міністрів та іноземних дипломатів. Музей став справжнім центром патріотичного виховання. Нещодавно музей було перейменовано.

“По-перше, наші відвідувачі з самого початку взагалі рідко називали війну АТО. Тобто, це війна, яка триває з 2014 року, і правильно, звичайно, називати війну війною. Тому доречно буде називати все це війною. Те, що ми зараз з вами переживаємо”, – розповіла наукова співробітниця Музею сучасної російсько-української війни Ганна Терянік.

У музеї кажуть, що дуже важливо зберегти свідчення про українську військову звитягу та передати правду новому поколінню, а дніпряни впевнені, що Музей сучасної російсько-української війни збереже правду про цю жахливу війну. 

Детальніше дивіться у сюжеті:

Категорія: Відео, Війна, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: