Site icon Наше Місто

Принесе кохання і багатство: три знаки Зодіаку, яким варто носити срібло

Срібні прикраси вважаються більш доступними з економічної точки зору, тому чимало осіб частіше віддають перевагу золоту, тому що воно, нібито має більш “розкішний” вигляд. Проте деякі представники різних знаків Зодіаку не повинні уникати можливості прикрас із “місячного металу”. Астрологи підкреслюють, що срібло може приносити кохання і неземне багатство, але це має справжнє значення не для всіх. Для того, кому варто вдягати такі прикраси, докладніше читайте в матеріалі «Наше місто».

Терези

Терезам для набуття гармонії слід підібрати собі незвичайну прикрасу зі срібла. “Місячний метал” допоможе тримати баланс і набути гармонії у відносинах з людьми та навіть знайти другу половинку.

Водолій

Водоліям потрібно починати срібло, якщо вони розуміють, що їхні фінанси закінчуються. Будь-які прикраси з цього металу “притягнуть” у ваше життя гроші та добробут.

Риби

Срібло допомагає Рибам довіряти інтуїції та виявляти чуйність. З ним ви можете приймати більш правильні рішення та тверезо оцінювати ситуації. Вибирайте прикраси з імітацією плетіння або вузлів, вони допоможуть вам зосередитися та знайти щастя всього свого життя, а приємним бонусом буде ще й багатство.

За матеріалами УНІАН

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version