Site icon Наше Місто

Ліниві чебуреки: готуємо улюблену страву без замішування тіста

Чебуреки – ситна, смачна страва. Готують їх з будь-якою начинкою, але морока з тестом подобається не всім, та й час не завжди є. Саме для таких випадків існують «ледачі чебуреки». Готують їх з лаваша. Рецептом ділиться сайт «Наше Місто».

Інгредієнти

Приготування

Потрібно дрібно нарізати цибулю та кінзу. Можна використати іншу зелень на свій смак, можна взагалі без неї. Додати до фаршу. Додати сіль та чорний перець за смаком.

Змочити лаваш у воді. Викласти фарш одну половину. Посипати сиром.

Смажити на сухій сковороді по 4 хвилини з кожного боку. Можна смажити з використанням рослинного або вершкового масла, але варіант з сухою пательнею більш корисний.

Змастити зверху вершковим маслом. Смачного.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version