Чебуреки – ситна, смачна страва. Готують їх з будь-якою начинкою, але морока з тестом подобається не всім, та й час не завжди є. Саме для таких випадків існують «ледачі чебуреки». Готують їх з лаваша. Рецептом ділиться сайт «Наше Місто».
Інгредієнти
- Фарш яловичий – 250-300 грамів
- Кінза – невеликий пучок
- Цибуля – 1 штука
- Лаваш – 5-6 круглих коржів
- Сир – 100 грамів
- Вершкове масло – 20 грамів
- Сіль, чорний мелений перець – на смак
Приготування
Потрібно дрібно нарізати цибулю та кінзу. Можна використати іншу зелень на свій смак, можна взагалі без неї. Додати до фаршу. Додати сіль та чорний перець за смаком.
Змочити лаваш у воді. Викласти фарш одну половину. Посипати сиром.
Смажити на сухій сковороді по 4 хвилини з кожного боку. Можна смажити з використанням рослинного або вершкового масла, але варіант з сухою пательнею більш корисний.
Змастити зверху вершковим маслом. Смачного.