Skip to content

В Дніпрі інспектують укриття: що виявила перевірка ліцею № 67

У Дніпрі продовжують інспектувати укриття. Сьогодні черговий по місту перевірив виконання доручень міського голови щодо облаштування тимчасових укриттів. Про це повідомляє «Наше Місто» з посиланням на міську владу.

Черговий по місту проінспектував загальний стан укриття, розташованого на базі ліцею № 67, доступність його для містян. Дніпровський ліцей N67 ДМР має облаштоване та відремонтоване укриття площею 400 кв.м, здатне вмістити 460 людей.

«Тут все облаштовано для прийому дітей під час повітряної тривоги. Ми вдячні департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради за сприяння у ремонті приміщення. Дуже чекаємо на зустріч з дітьми», – сказала заступниця директора з навчально-виховної роботи «Дніпровський ліцей N67» ДМР Ломака Рімма.

Новини Дніпра: перевірка укриття ліцею №67 - Наше Місто

Укриття має медичний пункт з аптечкою, 4 санвузли, засоби пожежогасіння, інструмент, запас питної води, аварійний вихід, освітлення, тепло та водопостачання, стільці та парти для учбового процесу.

Укриття працює цілодобово, є черговий. Під час повітряної тривоги його можуть відвідувати і мешканці прилеглих будинків. Наприклад, зранку о 04:30 під час ракетного обстрілу міста до укриття завітала жінка з дитиною, про що є відповідний запис у журналі відвідувань.

Новини Дніпра: перевірка укриття ліцею №67 - Наше Місто

Категорія: Важливо, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: