Site icon Наше Місто

Шпалери в квіточку і багато килимів: скільки коштує оренда житла на ж/м Тополя у Дніпрі

Новини Дніпра: Оренда житла на ж/м Тополя

Раніше ми розповідали, скільки коштує оренда житла на таких житлових масивах як Червоний Камінь, Парус, Покровський, Перемога, Лівобережний та у центрі Дніпра. На кожному житломасиві ціни різні, як і кількість пропозицій. Сьогодні журналісти «Наше місто» переглянули оголошення на сайті OLX і з’ясували, скільки коштуватиме оренда квартири на ж/м Тополя.

Варто зазначити, що інфраструктура на цьому житломасиві розвинена добре. Є багато магазині, ринки, кафе і ресторани. Транспортна розв’язка також доволі зручна. Тож ця частина Дніпра є дуже комфортною як для проживання сімей з дітьми, так і для молодих пар.

4-кімнатні квартири на ж/м Тополя здають в оренду за 8000-15 000 грн на місяць + комунальні.

Наприклад, за 14 000 грн вам пропонують стареньку квартиру на ж/м Тополя-3. Умови такі собі. Але за таку ціну 4 кімнати навряд чи десь можна буде орендувати.

А от за 10 000 грн в районі «Епіцентра» можна зняти квартирку з трошки свіжішим ремонтом.

Трикімнатні квартири коштуватимуть на місяць в межах 8000 – 16 000 грн. Де за 16 000 грн вам пропонують квартиру зі свіжим ремонтом, меблями та необхідною технікою.

Звичайно, за 8000 грн не варто очікувати якихось царських хором. Але якщо у вас велика родина і фінанси не дозволяють винайняти щось краще, то ця квартира все одно буде непоганим варіантом. Хай ремонт старенький, але є все необхідне для комфортного життя.

2-кімнатні квартири подекуди схожі за цінами на трикімнатні. Однак умови в них значно кращі.

За 9000 грн можна орендувати доволі пристойну квартиру на ж/м Тополя-2 площею 48м2.

Серед однокімнатних квартир вибір найбільший.

Можна винайняти як стареньке житло за 5000 грн в місяць, так і за 10 000 грн квартиру з сучасним ремонтом і всією необхідною технікою.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version