Skip to content

Трагедія у Львові: через обвалення балкона загинув 43-річний чоловік (Фото)

Ксенія Куземко

У Львові на вулиці Під Дубом, 2 сталася жахлива трагедія. Там обвалився балкон на четвертому поверсі разом із 43-літнім чоловіком. Він помер у лікарні. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на Львівську міську раду.

Як стало відомо, обвал стався біля ТРЦ Forum. Балкон впав на проїжджу частину. Власника квартири оперативно забрала карета “швидкої” допомоги та відвезла в лікарню св. Пантелеймона Першого територіального медоб’єднання Львова. Відомо, що чоловіка госпіталізували у надважкому стані – він перебував у комі.

Лікарі робили все можливе, аби врятувати львів’янина. Певний час його серце ще билося. Втім, 14 серпня о 4:00 він помер.

Загиблий отримав травми несумісні з життям.

Як виявилося, будинок, в якому сталася трагедія, не так давно ремонтували. Його фасад, який і обвалився, оновлювали у 2014 році до дня відкриття ТРЦ Forum, що розташований поряд.

Наразі ділянку обгородили, комунальники працюють на вишці, аби демонтувати балкони, які зазнали ушкоджень. Причини інциденту з’ясовують відповідні служби.

Нагадаємо, що це не одиничний випадок у Львові. У ніч проти 31 липня стався обвал балкона на вулиці Джерельній, 43. У міськраді повідомили, що тоді ніхто з мешканців не постраждав.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: