Skip to content

Кримінальні новини Дніпра 14 серпня: незаконний перетин кордону та пограбування пенсіонера

Незаконний перетин кордону, пограбування пенсіонера та перехожий з гранатою: про ці та інші події Дніпра за понеділок, 14 серпня, дивіться у відеодайджесті Днепр оперативный, пише «Наше Місто». 

Два в одном

Вночі у Чечелівському районі Дніпра патрульний екіпаж зупинив автомобіль ЗАЗ за порушення ПДР. У зупиненого водія-порушника поліцейські виявили ознаки наркотичного сп’яніння, тож запропонували йому пройти медогляд, але той відмовився. У наплічній сумці водія правоохоронці помітили сліп-пакети зі схожими на наркотичні речовинами. У присутності двох понятих слідчо-оперативна група, яку інспектори викликали на місце події, вилучила у чоловіка сліп-пакет з речовиною рослинного походження та 10 сліп-пакетів з кристалічною речовиною. На водія склали протокол, тривають слідчі дії.

Небезпечний вогонь

У Дніпровському районі горів автомобіль Daewoo. До Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про займання автомобіля на вулиці Красній села Мала Петриківка Дніпровського району. Прибувши за вказаною адресою, рятувальники встановили, що на території приватного домоволодіння горить легковий автомобіль «Daewoo Lanos». Вогнем пошкоджено моторний відсік легковика на площі 3 кв.м. Загиблих та травмованих немає.

Обікрали пенсіонера

Учора на спецілнію 102 надійшло повідомлення про крадіжку. Заявниця повідомила, що бачила як у чоловіка старшого віку двоє невідомих витягли з кишені гроші та побігли в невідомому напрямку. Завдяки камерам «Безпечне місто» поліцейські з’ясували напрямок руху ймовірних крадіїв. Один із них сів у тролейбус. Патрульні зупинили його, де виявили вказаного чоловіка, а згодом знайшли і його спільника. На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу та доставили громадян до відділку поліції для з’ясування всіх обставин події.

Погрожував гранатою

У центрі Нікополя поліцейські затримали нетверезого чоловіка, який розмахував перед перехожими гранатою. Очевидці повідомили до поліції охорони про п’яну людину, що погрожувала містянам вибухонебезпечним предметом. Правоохоронці, прибувши на місце, з’ясували, що у зловмисника дійсно були корпус гранати Ф-1 та запал до неї. Боєприпас вилучили та скерували на експертизу. Чоловіка затримали.

Незаконний перетин кордону

Міграційна поліція Дніпра скерувала до суду справу відносно працівників воєнкомату Донеччини. Злочинна група складалася з трьох працівників територіального центру комплектування Донецької області, серед яких лікар ВЛК та начальник одного із районних відділів ТЦК – який і був організатором злочину. Зловмисники надавали «замовникам» висновки лікарської комісії про ухилення від служби за станом здоров’я та виготовляли документи, що дозволяють безперешкодний перетин державного кордону України. Відкрили кримінальне провадження, причетним загрожує до 9 років позбавлення волі.

Категорія: Кримінал, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: