Site icon Наше Місто

До останнього подиху був вірним присязі: в бою з окупантами загинув військовий з Дніпропетровщини

Кожна новина про загибель наших Героїв розбиває серце. Країна втрачає своїх найкращих синів та доньок. Стало відомо, що у боях за Україну загинув солдат Денис Онищенко. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на ТК “Досвітні вогні“.

Боєць народився 3 червня 1988 року у селі Саксагань П’ятихатського району Дніпропетровської області.

У 2006 році закінчив загальноосвітню середню школу № 3 міста П’ятихатки, після чого у 2008 році здобув професію електромонтера з обслуговування та ремонту пристроїв сигналізації, централізації та блокування у ДПТНЗ «Дніпропетровський професійний залізничний ліцей».

У 2011 році закінчив Дніпропетровський технікум залізничного транспорту за спеціальністю «Монтаж, обслуговування та ремонт автоматизованих систем керування рухом на залізничному транспорті» і здобув кваліфікацію електромеханік.

У 2015 році закінчив ДПТНЗ «Дніпропетровський професійний залізничний ліцей» і здобув професію машиніста електровоза ( помічника машиніста електровоза).

Працював до 2021 року дальнобійником, проїхав всю Європу. З 2021 року працював у ТОВ «СКЛЯНИЙ АЛЬЯНС» водієм.

Був призваний на військову службу за мобілізацією Кам’янським РТЦК та СП 18 листопада 2022 року.

16 липня 2023 року був нагороджений відзнакою командувача Сухопутних військ ЗСУ – нагрудним знаком «За особисту хоробрість» за надзвичайну хоробрість, сміливість в бою з російським окупантом.

Життя бійця обірвалося 9 серпня 2023 року поблизу населеного пункту Іванівське Бахмутського району Донецької області.

У воїна залишились мама, дружина, донька, син.

Низько схиляємо голову в глибокій скорботі перед світлою пам’яттю Героя та висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким Захисника України, який героїчно боронив нашу землю.

Герої не вмирають!

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version