Site icon Наше Місто

В Дніпрі інспектують укриття: що виявила перевірка Маріїнської БПГ

В Дніпрі триває перевірка виконання доручень міського голови Бориса Філатова щодо облаштування тимчасових укриттів. Сьогодні інспектували сховище, розташоване на базі НВК № 33. Про це пише «Наше Місто» з посиланням на міську владу.


В рамках чергування по місту заступниця директора департаменту молодіжної політики та національно-патріотичного виховання Дніпровської міської ради Тетяна Журова проінспектувала укриття КЗО «Навчально-виховний комплекс № 33 «Маріїнська багатопрофільна гімназія – загальноосвітній навчальний заклад І ступеня» ДМР.

«Дане укриття використовується, як учасниками освітнього процесу, так і містянами та розраховано на 50 осіб. Відповідно до наказу Міністерства внутрішніх справ України воно відповідає усім нормам.
Тут є засоби не тільки індивідуального захисту, а й домедичної підготовки, є засоби протипожежної безпеки. Ну і звичайно в даному укритті є те, на шо першочергово звертається увага – автоматична пожежна сигналізація і вентиляція», – розповіла чергова по місту.

Найпростіше укриття — це цокольне або підвальне приміщення, в якому можливе тимчасове перебування людей. Сховище обладнане з міркувань питань безпеки.

«Тимчасове укриття було обладнано ще під час капітального ремонту. За кошти міської ради уже під час війни були відкриті туалети, забезпечено сховище мережею wi-fi, питною водою, вогнегасниками та всім необхідним»,  – розповіла директорка КЗО «Навчально-виховний комплекс № 33» Лідія Яворенко.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version