Skip to content

За час війни допоміг 2 тисячам людей: лікар з Дніпра щодня виборює життя для пацієнтів 

Аліна Рудич

Новини Дніпра: Лікар допоміг 2 тисячам людей

Дніпровські лікарі творять дива. Щоденно вони виборюють у смерті життя для наших Захисників. Один з таких спеціалістів – Леонід Васильович, який вже 39 років працює травматологічному відділені міської лікарні, пише “Наше місто” з посиланням на департамент охорони здоров’я населення Дніпровської міської ради.

Серед безлічі випадків, є історія, яку і досі пригадує лікар.

У лікарню був доставлений важко поранений військовий з травматичними ампутаціями обох нижніх кінцівок, серйозними переломами і навіть пошкодженням шлунку та кишківника. Лікар разом із травматологами, хірургами і невропатологами взялися за рятівну операцію. Це була справжня командна робота, де кожен фахівець вніс свій внесок у спільне завдання – врятувати життя.

Незважаючи на складність ситуації, Леонід Васильович і його колеги зробили все можливе для того, аби військовому надали необхідну допомогу, післяопераційний догляд і підтримку.

Пораненому військовому знадобиться протезування, але завдяки неймовірній волі до життя та зусиллю лікарів, він має надію на щасливе майбутнє.

За час війни лікар надав життєво важливу допомогу понад 2 тисячам пацієнтів. Це щоденні операції, обходи та догляд за пацієнтами, котрі на його очах відновлюють сили та міцнішають.

Найвищою оцінкою роботи Леонід Васильович вважає сухі, але щирі слова пацієнтів: “Дякую, лікарю!”

Категорія: Новини Дніпра, Новини здоров'я Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: