Site icon Наше Місто

YASNO розширив асортимент енергоефективних товарів

Щоб клієнти могли економити на оплаті за світло, електропостачальник зібрав у своєму інтернет-магазині найбільш ощадливі моделі побутової техніки. Ці прилади створять комфорт в оселі та допоможуть мати вдома резервне джерело живлення на випадок відключення електроенергії.

Тепер в YASNO можна замовити:

Уся техніка має сертифікати та рекомендована експертами YASNO як найбільш енергоощадлива. Зробити замовлення на сайті можна за декілька хвилин, після чого клієнту надійде рахунок на оплату. Також є можливість оплати у розстрочку від monobank, а для учасників програми лояльність YASNOЛОВ діють знижки на усі товари.    

Доставка замовлення здійснюється у відділення Нової Пошти або Укрпошти. При замовленні від 1500 грн – доставка безкоштовна. «Досвід останньою зими показав, наскільки важливо мати вдома сучасну енергоефективну техніку, а також резервні джерела енергії. Щоб допомогти клієнтам у виборі, ми зібрали в нашому інтернет-магазині тільки ті прилади, у якості та необхідності яких впевнилися самі. Тож кожен може обрати найбільш оптимальну модель за характеристиками та вартістю», – сказав генеральний директор YASNO Сергій Коваленко.

Категорія: Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version