Site icon Наше Місто

Модні тренди серпня 2023: топ ідей манікюру для коротких нігтів

Короткі нігті мають багато переваг, які варто враховувати. Вони дозволяють вам комфортно виконувати домашні обов’язки, не хвилюючись про можливість пошкодження манікюру. При цьому не обов’язково відмовлятися від ефектного дизайну нігтів. Кореспондент «Наше місто» розповість вам про яскраві ідеї для нейл-арту коротких нігтів.

Яскраво-блакитні метелики

Лазурно-синій колір завжди виглядає чудово. Розкішний та жіночний образ можна підкреслити, нанісши детально пророблені метелики на нігті акцентного відтінку.

Блискучий френч

Надайте родзинки класичному французькому манікюру за допомогою гарного поєднання помаранчевих, рожевих та срібних хвилястих ліній.

Ніжні квіти

Квіти – безпрограшний вибір для створення милого дизайну. Вони чудово виглядають у поєднанні з нюдовим покриттям і дозволяють отримати універсальний манікюр, що підходить для будь-якого випадку.

Неоново-чорний нейл-арт

Якщо ви шукаєте літній манікюр із веселою клубною атмосферою, спробуйте відтворити на одній руці яскраві фрукти та коктейлі на чорному тлі, а на іншій – неонові контури на прозорій основі.

Голографічні краплі

Додайте до оксамитового матового покриття лавандового кольору голографічні візерунки у вигляді крапель, щоб отримати цей простий але, водночас, чарівний нейл-арт.

За матеріалами wona.com.ua

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version