Skip to content

Готовність працювати задля майбутнього: про що говорив Філатов на молодіжному форумі у Дніпрі

У Дніпрі триває великий молодіжний форум. Участь в ньому беруть 250 представників з різних міст та відомі спікери. Подію присвятили прийдешньому Дню молоді. Про це повідомляє сайт «Наше Місто» з посиланням на міську владу.

Молодіжний форум «Прагни. Дій. Змінюй» проводять в Дніпрі уперше після початку повномасштабного вторгнення рф. Задля безпеки локацією обрали одну зі станцій міської підземки. Тут зібралися близькоучасники не лише з Дніпра, а й з окупованих та деокупованих територій країни.

Дев’ятнадцятирічний студент Владислав навчається на психолога. Каже, що йому було цікаво розібрати чужий життєвий досвід, а крім того, приєднатися до форуму його заохочували численні друзі.

«Мене привабила можливість послухати цікавих спікерів, дізнатися щось нове. Я тут як учасник — слухаю, а ще як волонтер. Поки все дуже подобається. Все відгукується. Не треба здаватися — такі тези відгукуються насамперед», — розповів Владислав.

Центральна тема форуму — можливості для молоді під час великої війни. Про те, як долати різні життєві негаразди і попри все вірити в себе та обрану справу з учасниками діляться запрошені спікери.

«У наш час дуже важливо, щоб молодь була обізнана в тому, що вона може впливати на державотворчі процеси, змінювати майбутнє нашої країни та розвивати себе. Інколи потрібен такий момент або слова, які надихають, щоб рухатися далі», — переконана координаторка форуму Аделіна Дьякова.

Розповісти про свій життєвий досвід сюди запросили шістьох різних політичних і громадських діячів з усієї країни. Один з них — мер Дніпра Борис Філатов.

«Попри повномасштабну агресію та повітряну тривогу, що постійно лунає, ми зібралися з нашою молоддю. Це дуже потужний захід. Тож сьогодні ми спілкуємося про те, як жити далі», — сказав Філатов.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: