Site icon Наше Місто

Червоний Камінь, Покровський та Парус: скільки коштує оренда житла в Дніпрі в кінці літа

Оренда квартир на Парусі, Покровському та Червоному Камені

З початку повномасштабної війни Дніпро став домом для сотень людей з інших регіонів. Вимушені переселенці продовжують прибувати і сьогодні і усім їм потрібне житло. Журналісти «Наше місто» проаналізували оголошення на сайті OLX і з’ясували, скільки коштує оренда квартири на таких житлових масивах – Червоний Камінь, Покровський та Парус.

На Червоному Камені досить великий вибір квартир. В середньому вартість за 1-кімнатну стартує від 7000 грн, за 2-кімнатну – від 8000, за 3-кімнатну – від 9000 грн.

Якщо квартира здається без меблів або з мінімальним меблюванням – ціна може бути нижчою на 1000-2000 грн. Все залежить від віддаленості, умов проживання, наскільки свіжий ремонт тощо.

На житлових масивах Парус та Покровський ціни на житло приблизно однакові.

Наприклад, 1-кімнантна квартира на Парусі площею 34 м2 і з євроремонтом здається в оренду за 10 000 грн на місяць. А двокімнатну площею 52 м2 можна орендувати за 7500 грн на місяць.

На Покровському 2-кімнатна квартира без меблів здається за 6000 грн. А от однокімнатна зі свіжим ремонтом та меблюванням коштуватиме 7600 грн на місяць.

Оголошень дуже багато. Тому якщо пошукати, то можна знайти щось підходяще і за ціною, і за умовами.

Варто зазначити, що велика кількість оголошень від ріелторів, які, в кращому випадку, за свої послуги візьмуть 100% від вартості оренди.

Раніше ми писали, скільки коштують квадратні метри на Перемозі

Категорія: Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version