Site icon Наше Місто

Два кілометри каторги: на Рівненщині витратили 4 млн грн на ремонт не тієї ділянки дороги

На Рівненщині витратили 4 млн грн на ремонт дороги

Одна з головних доріг Костопільської громади потребує капітального ремонту. Місцями проїхати можна лише узбіччям. Люди просять відремонтувати найбільш непроїзні ділянки. В результаті підрядник за 4 млн грн відремонтував найменш проблемні ділянки і заявив, що гроші скінчилися. Люди пішли до поліції та балансоутримувача дороги, передає «Наше місто»  посиланням на ITV.

Варто зазначити, що це частина дороги територіального значення Костопіль-Яполоть. Вона є однією із головних транспортних артерій Костопільської громади, але знаходиться на балансі обласної Служби відновлення та розвитку інфраструктури. Ділянка у селі Велика Любаша у критичному стані.

Людей кілька років годують порожніми обіцянками, але ситуація не покращується. Аби ситуацію зрушити з мертвої точки, люди з навколишніх сіл писали навіть у патрульну поліцію. Але результату ніякого не було. Тоді найактивніші завітали до правоохоронців особисто.


Усе, що можуть патрульні зробити у цій ситуації, виписати припис на усунення проблеми. За цей рік їх було складено уже 5. Серйозніше покарати не можуть.

Завітали активісти у гості й до балансоутримувача дороги – обласної Служби відновлення та розвитку інфраструктури. В.о. начальника повідомив, в умовах війни на такі дороги фінансування майже відсутнє. Втім цьогоріч роботи напочатку шляху Костопіль-Яполоть проводилися. Ями латали.

Наразі людям пообіцяли допомогти. Зі своєї сторони Костопільська міська рада теж допоможе грошима. Наразі запланували під ці потреби мільйон гривень, але без державних коштів – це крапля в морі і проблеми не вирішить.

Категорія: Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також:

Exit mobile version